Pensionstalling en Tarieven

Manege Middenhof biedt uiteenlopende soorten pensionstalling

Het ‘thuis voelen’ is niet iets wat we alleen bij onze klanten willen laten ervaren, ook de paarden moeten zich prettig en rustig voelen bij ons. Manege Middenhof voldoet aan uiteenlopende wensen op het gebied van pensionstalling. Hieronder bieden wij u de nodige informatie m.b.t. pensionstalling. Voor specifieke wensen ten aanzien van de stalling van uw viervoeter kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn hiervoor te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur.

Pensionstalling

Paardenbox, op stro (€ 450,-- per maand)

Ponybox, op stro (€ 400,-- per maand)

Paardenbox, op stro, met luik ( 452.50 per maand)

Ponybox, op stro, met luik ( 402.50)

Bij de pensionprijs inbegrepen

Eén kastje, één paspoortkastje, een plaats op het dekenrek waar u gemakkelijk uw dekens kunt ophangen, gebruik van de stapmolen en 1 maal per week meerijden in de manege groepsles.

Lessen

Eenmaal per week kunt u een dressuur-pensionles tegen een geringe vergoeding per maand volgen. Deze lessen worden gegeven op de maandagavond en zaterdagochtend.

Als manege kunnen wij u privé,- dressuur en springlessen bieden. Tevens is er ook de mogelijkheid om groeps-springlessen te volgen. Deze extra lessen zijn niet in de pensionprijs inbegrepen.

Longeren buiten2
Stro
Spuitplaats2

Verdere informatie

Voor onze paarden hebben wij de mogelijkheid tot weidegang.

Naast een groot aantal ruime nieuwe boxen hebben wij meerdere spuitplaatsen (iedere stal zijn eigen spuitplaats en zadelkamer) en een solarium. Alles ingericht voor een optimale verzorging van paard of pony.

De stallen worden elke dag voorzien van voldoende stro en worden eenmaal per week uitgemest. Onze boxen zijn voorzien van een systeem dat automatisch uitmesten mogelijk maakt. Er wordt vijf keer gevoerd per dag, drie keer hard voer en twee keer z.g. voordrooggras. Het drinkwater in de stallen wordt voorzien via automatische drinkbakken. Iedere box is tijdens de zomermaanden voorzien van een automatische vliegenverdelger.
Via nieuw aangelegde ruiterpaden kan er direct vanuit de manege een prachtige buitenrit gemaakt worden door het aansluitende natuurgebied.

’s Zomers bieden wij de ruiters – voor zowel pony en paard – de gelegenheid om op een gezellige en ontspannen manier van de ruitersport te genieten tijdens de befaamde pony- en paardenkampen in het oosten van het land.

PSV Lickebaert

Om deel te kunnen nemen aan de lessen of een pony/paard in pension te hebben dient een ieder lid te zijn van de PSV Lickebaert. De contributie bedraagt:

Juniorlid (€ 28,-- per jaar)

Seniorlid (€ 34,-- per jaar)

Donateur (€ 14,-- per jaar)

Weidegang

In de zomermaanden bestaat de mogelijkheid uw paard op het land te zetten. Voor alle duidelijkheid: weidegang is een aparte kostenpost, het stallingstarief blijft van kracht. 

stalling_d