Ponykamp

Het jaarlijkse ponykamp in Laag Soeren (Hoge Veluwe)

In de zomervakanties wordt er voor jeugdleden een tweetal ponykampen georganiseerd. Het ponykamp duurt 1 week en wordt begeleid door voldoende volwassenen met ruime rij-ervaring en tenminste één instructeur. Sinds enkele jaren is er ook de mogellijkheid om enkele dagen in de eerste of tweede helft van een week in te schrijven. Voor de kampen hebben wij de volledige beschikking over manege “De Spreng” te Laag Soeren op de Veluwe. Wij nemen zelf pony’s en paarden mee, zodat iedereen rijdt op een pony of paard die zij voldoende kennen vanuit de lessen op onze Manege.

In 2022 vertrekken de ponykampen op de volgende data:

06 augustus t/m 13 augustus 2022

13 augustus t/m 20 augustus 2022

ponykamp op de fiets

Het jaarlijkse ponykamp is een onvergetelijke ervaring!

ponykamp in het bos op paard2

Tijdens de kampen wordt door de deelnemers dagelijks een buitenrit gemaakt. Daarnaast worden er nog andere activiteiten georganiseerd om het kamp tot een onvergetelijke week voor de deelnemer te maken. Deelname slechts in overleg met de instructeur. Dit in verband met de rijervaring die de deelnemer moet hebben voor de buitenritten.

Het adres van Manege de Spreng is:
Priesnitzlaan 17
6957 DD Laag Soeren
Internet: www.manegedespreng.nl

De ponykampen zijn een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en wij raden een ieder ook aan om een keer met het ponykamp mee te gaan.