Buitenritten

Heerlijk genieten van paardensport tijdens een buitenrit

Vooral in de zomermaanden worden er op verzoek buitenritten verreden. Wanneer er meerdere ruiters en/of amazones een buitenrit willen maken dienen zij dat kenbaar te maken aan de instructeur. Deze zal dan in overleg een datum prikken. Voor doorgang van de buitenrit dienen er wel minimaal 8 deelnemers te zijn. Deze deelnemers moeten over voldoende rijervaring beschikken. De instructeur zal bepalen of dat de deelnemer over voldoende rijervaring beschikt.

De z.g. langere buitenritten worden meestal gemaakt naar de Broekpolder in Vlaardingen. Wanneer er een buitenrit gemaakt wordt met een ‘sherrystop’ dan worden we in de Broekpolder opgewacht door een vrijwilliger met allemaal heerlijke versnaperingen.

De kosten voor een buitenrit zijn gelijk aan die van de manegelessen. De prijzen van buitenritten die langer duren dan twee uur en buitenritten met een z.g. ‘sherrystop’ worden nader bepaald.

In de zomermaanden komt het geregeld voor dat de instructeur besluit, wanneer hij/zij een voldoende gevorderde les heeft, een buitenrit te maken tijdens het gebruikelijke lesuur. Er zal dan een korte rit rondom de kanovijver gemaakt worden.

Buitenrit polder9
Buitenrit polder6
Buitenrit
Buitenrit2